Teamfoto J.G. Riooltechniek

Ontstoppen

Wij staan in Zaandam voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Amstelveen

Oorzaak achterhalen

Wanneer u inzicht heeft in mogelijke oorzaken van een rioolverstopping, kunt u in de toekomst voorkomen dat het riool verstopt raakt. Sommige rioolverstoppingen vereisen een rioolinspectie voordat we kunnen beginnen met ontstoppen. Op die manier krijgen we inzicht in de oorzaak en kunnen we een doeltreffende oplossing bieden. Hierdoor zijn we goed geïnformeerd over de oorzaak en kunnen we een effectieve oplossing aanreiken.

Bij het ervaren van een verstopping in Zaandam of nabijgelegen steden, staan wij paraat om u te helpen het probleem op te lossen! We willen zo snel mogelijk een afspraak met u inplannen, zodat u niet te lang met de verstopping hoeft te blijven zitten. Neem contact op met J.G. Riooltechniek via 020 213 6023 om een afspraak in te plannen.

Bij een verstopte afvoer bent u bij J.G. Riooltechniek aan het juiste adres!

Er zijn diverse redenen waarom het riool kan verstoppen. Het riool kan verzakken door de vele regenval. In sommige gevallen kan er veel vuil worden opgeslagen op een lastige plek, zoals een bocht, waardoor de verstopping ontstaat.

Zelf oplossen of hulp inschakelen?

Vaak probeert men in eerste instantie zelf de verstopping te verhelpen met behulp van een plopper of een ontstoppingsvloeistof. Mocht dit niet blijken te werken, kan je J.G. Riooltechniek in Zaandam contacteren om de verstopping voor jou op te lossen. Om de verstopping te kunnen verhelpen, zet J.G. Riooltechniek verschillende technieken in die afhankelijk zijn van het soort verstopping.

Ons doel is om de overlast zo beperkt mogelijk te houden, omdat we weten dat een rioollucht erg hinderlijk kan zijn. Als eerste methode zullen we proberen om de leidingen te ontstoppen met behulp van een verenmachine. Deze machine is speciaal ontworpen voor leidingen met een kleine diameter. Indien deze methode niet het gewenste effect heeft, zullen wij meestal gebruik maken van de hogedrukreiniger.

J.G. Riooltechniek staat voor u klaar in Zaandam
Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 020 213 6023

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!