Teamfoto J.G. Riooltechniek
Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Amstelveen

Gootsteen ontstoppen in Zaandam

Elke dag maakt u gebruik van de gootsteen voor verschillende doeleinden, zoals het schoonmaken van de vaat, het wassen van uw handen en het afgieten van water tijdens het koken. Daarom is het erg vervelend als deze verstopt raakt en niet meer doorloopt en u hierdoor de gootsteen niet kan gebruiken. Als u niet in staat bent om de verstopping zelf op te lossen, kunt u J.G. Riooltechniek inschakelen om dit voor u te verhelpen.

Het is erg vervelend als de gootsteen verstopt raakt en wij zullen ons uiterste best doen om zo snel mogelijk bij u langs te komen. Bel ons op 020 213 6023 zodat we samen een afspraak kunnen maken om het probleem snel te verhelpen. Elke verstopping is uniek en daarom werken wij met verschillende middelen, afhankelijk van de situatie.

Mogelijke oorzaken verstopte gootsteen

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom een gootsteen verstopt raakt. In de keuken worden vaak verschillende dingen weggespoeld door de gootsteen, denk bijvoorbeeld aan zeepresten van het handen wassen. Bijgevolg komen er ook vaak etensresten terecht in de afvoerbuizen. Deze etensresten bevatten vaak vetten die zich hechten aan de afvoerbuizen en zo verstoppingen veroorzaken.

Wanneer de vetten aan de zijkanten van de afvoerbuizen blijven kleven, zal de doorgang vernauwd worden. Wanneer de afvoerbuizen verstopt raken door ophoping van vet, zal het afvoerwater niet meer goed of helemaal niet meer kunnen weglopen. Bij een dergelijke situatie kunt u het beste J.G. Riooltechniek inschakelen om dit voor u op te lossen.

Bij een verstopte afvoer bent u bij J.G. Riooltechniek aan het juiste adres!

Zelf de gootsteen ontstoppen

Sommige verstoppingen zijn zelf op te lossen, al is dat soms voor kortere periode. Als het namelijk gaat om een diepliggend probleem, zult u daar een rioleringsbedrijf voor moeten inschakelen. U kunt zelf aan de slag gaan met een ontstoppingsveer, plopper of soda spoeling. Let hierbij wel op de dat je de afvoerbuizen niet beschadigd door een verkeerd gebruik van een van de middelen.

Toch een professional inschakelen?

Als het niet lukt om de afvoer zelf te ontstoppen of als de verstopping na een korte periode weer terugkomt, Indien u verstandig bent, roept u de hulp in van J.G. Riooltechniek. Onze professionele aanpak en gebruik van hoogwaardige materialen stellen ons in staat om de verstopping snel te verhelpen. Na onze werkzaamheden laten wij de werkplek altijd keurig en schoon achter, zodat u direct weer van de gootsteen gebruik kunt maken. Maak een afspraak door te bellen naar 020 213 6023.


J.G. Riooltechniek staat voor u klaar in Zaandam
Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 020 213 6023

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor gootsteen ontstoppen?

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!