Teamfoto J.G. Riooltechniek

Badkamer ontstoppen

Wij staan in Zaandam voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Amstelveen

Badkamer ontstoppen in Zaandam

Er zijn meerdere afvoeren in de badkamer te vinden. Het is mogelijk dat een van deze afvoeren verstopt raakt, wat erg vervelend kan zijn. Het kan voorkomen dat enkel het doucheputje verstopt raakt, maar het kan ook gebeuren dat de verstopping dieper in het afvoersysteem zit. Hierdoor loopt het water in de toilet en wastafel ook niet meer weg. Mocht dit het geval zijn, dan is het verstandig om J.G. Riooltechniek te bellen.

Als particulier sta je machteloos bij diepgaande rioolproblemen en zijn agressieve middelen de enige optie. Jammer genoeg kunnen deze middelen vaak meer kwaad dan goed doen. Er is een mogelijkheid dat de rioleringsbuizen worden aangetast en mogelijk schade oplopen. Dit leidt tot een grotere kans op lekkages, wat alleen maar voor meer problemen zorgt. Heeft u te maken met diepgaande rioolproblemen in de badkamer? U kunt op ons rekenen! Onze expertise ligt bij het verhelpen van verstoppingen. Neem contact met ons op via 020 213 6023 en wij zorgen voor een snelle oplossing.

Oorzaken problemen badkamer

Veel verstoppingen in de badkamer komen voor door het gebruik van verzorgingsproducten. Haren spelen hierbij een belangrijke rol. Bij het gebruik van de douche en wastafel, komt er weer nieuw vuil bij. Hierdoor zal de leiding langzaam verder dichtslibben en op een gegeven moment helemaal verstopt zijn. Wij kunnen u uiteraard helpen bij een verstopping in de badkamer. Maar het voorkomen van een verstopping is nog beter.

Door het regelmatig schoonmaken van de putjes en het verwijderen van haren na het douchen, kun je veel problemen met verstopte afvoeren in de badkamer vermijden. Met een kleine ingreep kan je veel geld en moeite besparen. Het schoonmaken van de putjes kan vaak een beginnende verstopping in de badkamer verhelpen.

Verhelpen ontstopping badkamer

Mocht het probleem niet zelf opgelost kunnen worden, dan kunt u ons altijd benaderen om de ontstopping voor u te verhelpen. U kunt ons bereiken op 020 213 6023. Wij zullen ons uiterste best doen om zo snel mogelijk bij u langs te komen, omdat we weten hoe vervelend het is om uw badkamer niet naar behoren te kunnen gebruiken. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij de verstopping doorgaans snel en efficiënt verhelpen.

J.G. Riooltechniek staat voor u klaar in Zaandam
Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 020 213 6023

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!