Teamfoto J.G. Riooltechniek

Aanleggen en vervangen

Wij staan in Zaandam voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Amstelveen

Riolering aanleggen in Zaandam

Heeft u plannen om een woning te bouwen of te verbouwen of dient uw riool vervangen te worden? Bent u op zoek naar hulp? De vakmannen van J.G. Riooltechniek bieden de benodigde expertise. Wij werken met materialen van hoge kwaliteit en hebben alle kennis in huis om de klus succesvol te voltooien. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van een nieuwe riolering, het renoveren van uw riool, het vervangen van leidingen, het aanleggen van de riolering, het aanleggen en afsluiten van de afvoer en het verleggen van leidingwerk.

De meeste riolering is onzichtbaar, verborgen onder de vloer of in de muur. Hierdoor is het essentieel om deze taak op een juiste manier aan te leggen of te vervangen, omdat anders het nodig is om muren en vloeren te breken om het probleem op te lossen. Dankzij onze grondige aanpak kunt u nog jaren vooruit met uw riolering, zonder enige problemen.

Riolering aanleggen: gresbuis vervangen of gresbuis aansluiten op PVC

Gresbuizen zijn nog veel te vinden in oude huizen. Als er bijvoorbeeld een lek optreedt in een oude gresbuis, willen mensen graag weten of het mogelijk is om deze te vervangen door een PVC buis zonder dat de complete riolering vernieuwd hoeft te worden. Geen probleem, wij werken met speciale overgangsstukken zodat niet de volledige riolering vervangen hoeft te worden.

Als er een lekkage optreedt in een riool dat nog gresbuizen heeft, is het verstandig om een rioolinspectie te laten uitvoeren. Door middel van een rioolinspectie is het mogelijk om alle gresbuizen te controleren en zo de kwaliteit van de buizen vast te stellen. Als de toestand van de gresbuis riolering slecht is, kan het een verstandige keuze zijn om het gehele riool te vervangen.

Riolering vervangen in Zaandam

Wanneer er lekkages op verschillende plaatsen in uw woning zijn en u uw riool wilt vervangen of dergelijke problemen wilt vermijden, dan kan J.G. Riooltechniek u ondersteunen door de gehele riolering te vernieuwen. Voor het vervangen van uw complete rioolstelsel kunt u rekenen op de expertise van J.G. Riooltechniek. Voor een passend advies over uw riolering, kunt u ons contacteren op 020 213 6023.

J.G. Riooltechniek staat voor u klaar in Zaandam
Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 020 213 6023

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!