Teamfoto J.G. Riooltechniek
Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Amstelveen

Afvoer ontstoppen Zaandam

In sommige situaties kunt u zelf een rioolverstopping verhelpen. Er zijn meerdere methoden beschikbaar hiervoor. Echter, het is cruciaal om eerst te achterhalen waar de verstopping zich bevindt. U hebt opgemerkt dat er een verstopping is omdat het water niet goed of helemaal niet wegloopt. Het is aan te raden om dit bij andere afvoeren te controleren om te zien of het probleem alleen bij deze specifieke afvoer optreedt of dat het elders ook voorkomt. Als het water bij de andere afvoeren probleemloos doorstroomt, ligt de verstopping hoogstwaarschijnlijk bij deze specifieke afvoer. Als hetzelfde probleem zich echter voordoet bij de andere afvoeren, raden wij aan om J.G. Riooltechniek in te schakelen.

Wanneer er een dieperliggend probleem in de afvoer is, kan het zijn dat u een borrelend geluid hoort in de afvoer en bij het doorspoelen van het toilet. Wanneer uw afvoer volledig verstopt is, is het mogelijk dat het probleem niet bij u ligt maar bij de gemeente. Controleer echter eerst de erfscheidingsput voordat u hier zeker van kunt zijn. Indien u de exacte locatie van deze put weet, kunt u deze controleren. Als er water in de scheidingsschacht aanwezig is, ligt het probleem bij de gemeente. Als de put echter droog staat, bevindt het probleem zich in uw eigen riool.

Bij een verstopte afvoer bent u bij J.G. Riooltechniek aan het juiste adres!

Zelf de afvoer ontstoppen

U kunt altijd proberen om de verstopping zelf op te lossen. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Dit kan met een plopper of met soda. Plaats de plopper op de afvoer en maak geleidelijke maar krachtige bewegingen van boven naar beneden, herhaal dit een aantal keer. Een emmer water door de afvoer spoelen is een goede manier om de losgekomen viezigheid weg te spoelen. Dit geeft ook meteen aan of het ontstoppen goed gedaan is.

Als u te maken heeft met milde verstoppingen, kunt u soda gebruiken om het probleem op te lossen. Kook eerst een volle waterkoker en giet het hete water voorzichtig in de afvoer. Dit zal het hardnekkige vuil helpen losweken. Voeg een half kopje soda toe aan de afvoer en schep het erin. Daarna kunt u een kopje azijn aan de soda toevoegen. Deze combinatie zal een sterke reactie veroorzaken. Laat het geheel ongeveer vijftien minuten staan. Vul nogmaals de waterkoker en giet het warme water, zodra het gereed is, door de afvoer. Hierdoor wordt de afvoer weer vrijgemaakt van eventuele resten. Zo kun je meteen nagaan of de oplossing succesvol is geweest.

Hulp inschakelen bij een verstopte afvoer in Zaandam

Indien het niet gelukt is om de afvoer zelf te ontstoppen of als u het liever aan de specialist overlaat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zorgen ervoor dat elke ontstopping voor u wordt verholpen door gebruik te maken van verschillende methoden en onze geavanceerde apparatuur. U kunt ons bereiken op 020 213 6023 om ons in te schakelen. Wij staan voor u klaar om u verder te helpen en de verstopping zo snel als mogelijk op te lossen.


J.G. Riooltechniek staat voor u klaar in Zaandam
Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 020 213 6023

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor ontstoppen afvoer?

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!