Stankoverlast Zaandam

Regelmatig onderhoud van uw riolering voorkomt verstoppingen en stankoverlast. In Zaandam en omgeving bent u bij J.G. Riooltechniek, werkzaam in de regio Zaandam, aan het juiste adres voor onderhoud en reparatie.

Stankoverlast is erg vervelend en dient daarom snel opgespeurd en opgelost te worden. Door een breuk of scheur in uw rioolleiding kan er een vervelende lucht in uw woning worden verspreid. Als het water in uw toilet of wastafel moeilijk wegspoelt, kan dit een signaal zijn voor verstopping in uw afvoer of een beluchtingsprobleem in de leiding. Laat uw rioleringsbuizen tijdig reinigen door uw ontstoppingsspecialist in Zaandam. Bel 020 - 213 60 23 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Inspectie bij stankoverlast in Zaandam

Bij stankoverlast kan rookinspectie uitkomst bieden. Door met een ventilator rook in uw riolering te blazen ontstaat er een overdruk, waardoor eventuele scheurtjes of breuken direct zichtbaar worden. J.G. Riooltechniek beschikt over moderne apparatuur om het probleem vakkundig en snel te verhelpen. Wacht bij stankoverlast niet te lang en schakel hulp in!