Rioolreiniging Zaandam

Een probleem met uw riool komt nooit gelegen. J.G. Riooltechniek, werkzaam in Zaandam en de omgeving van Zaandam, staat in no-time bij u op de stoep om vakkundig en snel rioolreiniging uit te voeren! Als u bij een rioolprobleem belt met onze reinigingsservice, zijn we altijd snel ter plaatse.

Bij rioolreiniging worden uw buizen grondig gereinigd. Uw specialist in Zaandam beschikt over diverse methoden voor rioolreiniging. Wilt u in Zaandam of in de omgeving van Zaandam direct een afspraak met ons maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Bel 020 - 213 60 23 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Reinigingsmethoden in Zaandam

Op verschillende manieren kan uw riolering worden gereinigd. De meest gebruikte methode is met behulp van veren. Een flexibele veer wordt door uw riool gedraaid of overtollig vuil langs de buiswand weg te schrapen. Bij overtollig zand of grond in uw leiding wordt gebruik gemaakt van hogedrukreiniging. Door water met een hoge druk door een leiding te spoelen wordt het vuil weggespoeld uit uw buizenstelsel.

Als kalk of wortels de afvoer van spoelwater belemmerd, kunnen wij uw leiding van binnenuit gaan frezen. Hardnekkig vuil wordt op die manier verwijderd. Wilt u meer weten over rioolreiniging of wilt u direct een afspraak maken voor rioolreiniging? In de regio Zaandam is J.G. Riooltechniek u graag van dienst.