Ontstoppen Zaandam

Heeft u last van een verstopping in uw toilet? Dan bent u bij J.G. Riooltechniek in Zaandam aan het juiste adres om uw wc te laten ontstoppen! Kijk wel eerst even of het andere afvalwater in uw keuken of badkamer wel goed worden afgevoerd. Laat in uw bad of gootsteen een bak met water weglopen om te kijken of het water in uw toilet niet opborrelt. Als dit niet gebeurt, kunt u vaststellen dat het probleem zich in de afvoer van uw toilet bevindt.

Voor proffesioneel untstoppen kunt u onze vakmensen inschakelen. In de meeste gevallen betreft het rioolverstopping. Wij speuren de oorzaak op en zorgen er voor dat het probleem snel wordt verholpen! Bel 020 - 213 60 23 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Oorzaak van de verstopping Zaandam

Vaak komt er meer troep in uw riool terecht dan alleen het afvalwater. Tampons, maandverband of etensresten kunnen uw afvoer blokkeren zodat het water niet weg kan stromen. Breuken en verzakte leidingen kunnen veel overlast veroorzaken. Alleen ontstoppen en reinigen is dan niet genoeg om het probleem op te lossen.

Wilt u meer weten over technieken omtrent ontstoppen of wilt u direct een rioolspecialist inschakelen in de omgeving van Zaandam? Neem dan vrijblijvend contact op met J.G. Riooltechniek. In geval van spoed staan wij dag en nacht voor u klaar in de regio Zaandam.